TV Plafondbeugels

TV Plafondbeugels, zeer ruimtebesparend

Soms is het niet mogelijk om een televisie aan de wand te bevestigen of misschien heeft het gewoon niet uw voorkeur om de televisie aan de wand te hangen. Ook in openbare ruimten wordt vaak voor de plafondbevestiging gekozen, mede om te zorgen dat niet iedereen aan de televisie zit of de televisie kan beschadigen. Maar ook in de particuliere sector of thuis wordt regelmatig de tv plafondbeugel gebruikt. Deze manier van bevestigen biedt tal van voordelen. Bijvoorbeeld in uw slaapkamer, zodat u vanuit het bed comfortabel televisie kunt kijken of in een woonkamer waar u geen ruimte aan een tv-meubel wilt verliezen.

 

TV Plafondbeugel voor alle merken tv’s

Wanneer u een tv plafondbeugel wilt gebruiken, hebben wij vele keuzes en mogelijkheden. U kunt bij ons kiezen voor een tv plafondbeugel van de beste merken. Het ruime assortiment bevat tv-beugels voor tv’s tot wel 100 inch waarmee u uw tv veilig kunt ophangen. De tv beugels zijn geschikt voor televisies van alle merken die VESA-bevestigingspunten hebben. Ook voor de verschillende VESA-maten zijn er genoeg opties. Daarnaast kunt u kiezen uit tv plafondbeugels die draaibaar of niet draaibaar zijn en sommige zijn zelfs kantelbaar. Hierdoor kunt u altijd de meest geschikte positie voor uw televisie kiezen.

 

De beste oplossing voor uw tv

Bij ons bestelt u uw tv plafondbeugel veilig, eenvoudig en snel online. De tv plafondbeugels worden snel geleverd. Wanneer u voor 17.00 uur bestelt, heeft u de beugel de volgende werkdag al in huis. In het ruimte assortiment kunt u ook andere varianten vinden, zoals de wand tv-beugels, professionele tv-standaards, tafelstandaards of monitorbeugels. Bekijk alle mogelijkheden op onze website en vind de beste oplossing voor uw tv of monitor. Met de talloze mogelijkheden uit onze collectie is het altijd mogelijk om de beste positie voor uw tv, monitor of CPU te vinden. Komt u er niet uit? Onze klantenservice staat klaar om u te helpen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »