L&C Design Trendy TV Standaards

Fraai! Een Trendy TV Standaard

Wanneer u de televisie niet aan de muur of het plafond wil hangen en toch een ruimtebesparende en flexibele oplossing zoekt, is een trendy tv standaard een uitstekend idee. Onze trendy tv standaards zijn strak, ruimtebesparend en praktisch. Ze vallen op door hun stijlvolle en moderne design, dat aansluit bij de huidige platte en minimalistische televisies. Kabels werkt u keurig weg in de buis of aan de achterkant. Er zijn standaards voor alleen een tv of met één of meer extra plateaus voor bijvoorbeeld een DVD-speler, versterker of mediabox. Het merk Just Racks levert een trendy tv standaard al of niet voorzien van soundbarhouder.

 

Verrijdbaar of draaibaar

Het Italiaanse merk LC Design biedt naast de vaste tv standaards ook verrijdbare modellen met zwenkwieltjes. Zo kunt u de televisie gebruiken waar u wilt, zelfs in een hoek om ruimte te besparen. U ziet bij dit merk naast vierkante en rechthoekige ook ronde of ovalen vormen, die een wat zachtere uitstraling hebben. De Flag Tower en Screen Tower van LC Design zijn verrijdbaar en kunnen daarnaast tot 90 graden draaien. De vaste Totem 1500 heeft twee in hoogte verstelbare plateaus en kan 15 graden worden gedraaid.

 

Geschikt voor elk interieur

De modellen van LC Design zijn verkrijgbaar in wit of zwart, eventueel met glazen plateaus. Elke vaste trendy tv standaard van Just Racks met of zonder soundbarhouder is voorzien van een buis van geborsteld aluminium en een voet van zwart of transparant gehard glas. Hierdoor zijn de modellen allemaal neutraal en tijdloos en passen ze in ieder interieur. Wanneer u de televisie toch te veel vindt opvallen is het een idee om de muur erachter een donkere tint te geven. Hierdoor is het contrast met de muur minder waardoor het tv kijken prettiger is en u een soort bioscoopbeleving krijgt. Zet uw trendy tv standaard liever niet voor het raam vanwege storende lichtspiegelingen. Door eerst de maat, het gewicht en de VESA-maat van de televisie te bepalen, filtert u eenvoudig de mogelijkheden. De modellen zijn geschikt voor alle merken LCD, LED en Plasma televisies.Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »