Elektrische TV Standaards voor Professioneel gebruik

Geen producten gevonden...

Een elektrische tv standaard

Soms moet een tv standaard meer bieden dan een normale tv standaard. Bijvoorbeeld bij presentaties van bedrijven op beurzen, bij instanties of op scholen. Het kan dan zeer prettig zijn als de tv standaard verrijdbaar is, zodat hij op meerdere locaties eenvoudig ingezet kan worden. Het is nog prettiger als een vloerstandaard op afstand in hoogte verstelbaar is, hierdoor kunt u op een simpele wijze iedereen een duidelijk en zichtbaar beeld bieden. Met een elektrische tv standaard kan dit allemaal, het is dan ook de perfecte oplossing voor een snelle en flexibele presentatie.

 

De ideale oplossing

De elektrische tv-standaard is uiteraard verrijdbaar, u zet hem dus eenvoudig weer in een andere ruimte of op een andere plek. De elektrische tv standaard is geschikt voor televisies van 26 tot en met 100 inch, met een maximaal draagvermogen van 100 kilogram. Achter het scherm is een diepe ruimte beschikbaar, hier kunt u bijvoorbeeld een media-speler of een mini-pc plaatsen. De kabels kunnen netjes weggewerkt worden aan de achterzijde van de kolom van de tv standaard. Daarnaast kunt u de elektrische tv standaard makkelijk op afstand in hoogte verstellen.

 

Een ruim assortiment

De elektrische tv standaard biedt veel voordelen voor bedrijfsmatige activiteiten, maar zelfs in de particuliere sfeer is de elektrische tv standaard zeer handig. U kunt bijvoorbeeld de televisie met deze standaard van de woonkamer zo naar de slaapkamer rijden of naast de eettafel zetten als u die spannende wedstrijd niet wilt missen. Maar wij hebben nog meer systemen waarmee u uw televisie een perfecte plek kunt geven. In ons ruime assortiment vindt u de beste merken en tal van mogelijkheden, zowel voor de televisie als voor een monitor. Of het nu gaat om tv-beugels, tv-plafondbeugels, tv-vloerstandaards, CPU-houders of accessoires, u kunt het allemaal vinden in onze overzichtelijke webshop. Komt u er niet helemaal uit? Neem even contact op met onze vriendelijke klantenservice. Online bestellen is veilig en eenvoudig en snel. Voor 17.00 uur bestellen, is de volgende werkdag al in huis.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »