Professionele TV Standaards

De professionele tv standaard

Televisieschermen worden steeds vaker gebruikt tijdens zakelijke meetings, in wachtkamers, op scholen of in een ontvangsthal. Belangrijke informatie en presentaties worden weergegeven op de schermen en videomateriaal kan ermee in de klaslokalen worden vertoond. Vroeger was het noodzakelijk dat er werd geïmproviseerd om de beeldschermen op een goede plek te plaatsen. Ze werden gehangen aan de muur of werden geplaatst op een willekeurige tafel of kast. Dat is nu niet meer nodig als u kiest voor een professionele tv standaard. De professionele standaarden zijn veelal robuuster van uiterlijk maar ook sterker en gebouw om veelvuldig te verplaatsen.

 

Goede kwaliteit en modellen

Kenmerkend voor de professionele tv standaarden uit ons aanbod is dat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Hierdoor gaan ze lang mee en kunnen ze langdurig en vaak worden gebruikt. Dit is natuurlijk ideaal als u op zoek bent naar een standaard die op een zakelijke plaats ingezet kan worden en waarbij het tv scherm dient als hulpmiddel tijdens bijvoorbeeld meetings of trainingen. Er zijn verschillende soorten en maten professionele tv standaarden beschikbaar voor zowel grote als kleine tv schermen. Daarnaast kunt u ook kiezen uit wendbare of niet wendbare modellen. De professionele tv standaard is eenvoudig in hoogte te stellen en het scherm kan tot 15 graden gekanteld worden. Wij leveren ook standaarden met een glazen plateau waarop uw audio- en videoapparatuur geplaatst kan worden. Veel standaarden zijn voorzien van geremde wielen waardoor u ze makkelijk kunt verplaatsen.

 

De merken

Bij ons kunt u terecht voor een professionele tv standaard van onder andere het sterke merk VisionMounts. Ook de merken LC Design, OMB Italy, DQ Wall-Support, NewStar en MyWall hebben wij in het assortiment. Bij ieder merk kunt u vanzelfsprekend rekenen op een goede kwaliteit. Alle professionele tv standaarden zijn stevig en makkelijk te monteren om deze vervolgens op de ideale plaats te hangen of te plaatsen.

 

Geef uw zakelijk ruimte een professionele uitstraling en plaats of hang uw televisieschermen aan een van de professionele tv standaarden. Bekijk alle mogelijkheden en maak uw keuze.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »