CPU Houders

Geen producten gevonden...

Een CPU houder voor een opgeruimd bureau

Een desktopcomputer heeft over het algemeen een losse CPU (central processing unit). Het is het hardware onderdeel van de computer waardoor de computer wordt aangestuurd. Deze staat vaak naast het scherm of onder het scherm op het bureau en is eigenlijk meestal een sta in de weg. Met een speciale CPU houder creëert u ruimte op uw werkblad en dat werkt een stuk prettiger. De CPU houder kan eenvoudig onder het bureau- of werkblad worden gemonteerd en blijft hierdoor wel in de buurt van het scherm, maar neemt geen kostbare ruimte meer in.

 

CPU houders voor alle afmetingen

Doordat de CPU met de CPU houder niet meer op het bureau- of werkblad staat, wordt hij ook beter beschermd tegen stof, vuil of diefstal. Als er eens een kopje koffie omgaat op het bureau, hoeft u zich geen zorgen te maken dat alles over de CPU valt. Ook het bureau- of werkblad kan beter schoongemaakt worden als niet iedere keer de CPU hiervoor verschoven moet worden. De meeste van onze CPU houders kunnen zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen en zijn goed te combineren met het kabelmanagement. Daarnaast zijn ze op een simpele manier in diepte én in breedte te verstellen, met als voordeel dat de meeste tower pc’s en desktops gewoon in de steun passen. In de specificaties van de CPU houder die uw voorkeur heeft, kunt u de minimale en maximale breedte- en dieptematen vinden. U kunt dan gelijk kijken of de CPU houder voor uw CPU geschikt is.

 

Creëer een efficiënte werkplek

Een CPU houder is een ideale oplossing om een efficiënte, veilige en opgeruimde werkplek te creëren. Wij denken graag in oplossingen en hebben daarom een uitgebreide collectie samengesteld voor systemen voor uw televisie, monitor of CPU. Neem ook eens een kijkje op de website bij de andere producten. Online bestellen is veilig en eenvoudig. Daarnaast hebben we een deskundige klantenservice voor al uw vragen en een snelle levering. Voor 17.00 uur bestellen, is leveren op de volgende werkdag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »