Monitorbeugels voor bevestiging aan het bureau of aan de muur

De monitorbeugel

Op kantoor of aan uw eigen bureau thuis wilt u het liefst alles zo opgeruimd mogelijk hebben. Ditzelfde geldt voor alle apparatuur op uw bureau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw beeldscherm. Deze dient op een goede hoogte te worden geplaatst en daarnaast moet het beeldscherm veilig op uw bureau staan. Hiervoor kunt u nu gebruik maken van een professionele monitorbeugel. Kijk naar de mogelijkheden die wij u bieden.

 

Een monitorbeugel op maat

Het grote voordeel van het gebruik van een professionele monitorbeugel voor uw monitor is dat u deze geheel naar eigen wens kunt instellen. Zo kunt u de monitor plaatsen op de exacte, wenselijke hoogte. Dit levert een sterk verbeterde werkhouding op waardoor dit ten goede komt aan uw eigen gezondheid. Een slechte houding achter een bureau is op lange termijn erg schadelijk waardoor u veel nek- en rugklachten kunt krijgen. Door uzelf meteen een goede zithouding aan te leren zult u merken dat u veel beter uw werk kunt doen zonder dat u uzelf te veel belast. De beugels zijn gemaakt van stevige materialen van hoge kwaliteit waardoor deze beugels geschikt zijn om zowel lichte als zwaardere beeldschermen te kunnen dragen. Daarnaast zijn ze uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik en kantoren waarbij met gebruik maakt van flexibele werkplekken. Hierdoor ontstaat de behoefte dat de beeldschermen per persoon iets worden verplaatst of in hoogte worden bijgesteld.

 

Verschillende beugels tegen scherpe prijs

Alle monitorbeugels zijn van bekende kwaliteitsmerken zoals NewStar, VisionMounts, DQ Wall-Support en Neomounts. Alle beugels zijn eenvoudig in diepte te verstellen. U kunt het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëert u de ideale kijkhoek. Alle kabels zijn netjes weg te werken aan de onderzijde van de arm. Onze beugels zijn scherp geprijsd en binnen 1 tot 2 werkdagen bij u geleverd. Op alle beugels leveren wij een garantie van 2 jaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »