Geen producten gevonden...

NeoMounts

Neomounts is een onderdeel van NewStar en levert plafondsteunen, wandsteunen en bureausteunen. Het zijn hoge kwaliteit ophangsystemen voor uw televisie. Naast het functionele zijn ze goed in het wegwerken van kabels en zorgen voor een optimaal kijkgenot.

NeoMounts staat garant voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

 

Tv-ophangsystemen van NeoMounts

De televisie-ophangsystemen van het merk NeoMounts bieden u gemak bij het ophangen en het bedienen van de televisies. Zo is er een plafondbeugel waarmee u de flatscreen aan het plafond bevestigt. De steun is eenvoudig in hoogte te verstellen waardoor u de ideale kijkhoek creëert. Tevens kunt u het scherm kantelen en zwenken.

Met een tv beugel van Neomounts profiteert u optimaal van de mogelijkheden. De steun hangt dicht tegen de wand waardoor uw tv een soort schilderij lijkt. U kunt het scherm eenvoudig kantelen en zwenken voor de perfect kijkhoek.

Verder is een monitorbeugel verkrijgbaar waarmee u twee flatscreens aan uw bureau klemt.

De beugel is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Hierdoor krijgt u de ideale werkhouding. De kabel werkt u netjes weg aan de onderzijde van de arm.

 

Professionele ophangsystemen

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van televisieschermen om daarop belangrijke informatie weer te geven. Om de televisieschermen op een goede manier op te hangen of neer te zetten kunt u gebruikmaken van de professionele tv ophangsystemen van NeoMounts. Kenmerkend voor deze systemen is dat ze werken met hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn ze uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik en bieden ze de mogelijkheid om verschillende schermen te ondersteunen. U kunt kiezen uit modellen die makkelijk aan de wand te hangen zijn maar ook voor de makkelijk te monteren plafond modellen.

 

Bestel snel

Uw bestelling wordt met zorg voorbereid en zo snel mogelijk bij u bezorgd zodat u spoedig aan de slag kunt gaan met de montage. Daarnaast kunt u er ook op rekenen dat u bij on altijd tegen de laagste prijs krijgt. Bekijk dus snel welke mogelijkheden u heeft voor uw NeoMounts televisieschermen en maak uw keuze uit het ruime aanbod op de website.